jocuri

Jocul RPG Buddy Rush vine pe Android

Dacă tableta nou achiziționată duce lipsă de aplicații și jocuri interesante ar trebui să explorați puțin conținutul postat recent pe Android Market. Buddy Rush este un RPG (Role Playing Games) disponibil pe mai multe platforme ce înregistrează deja sute de mii de utilizatori pe facebook și iOS.

Jucătorul poate alege dintre 15 personaje ce pot fi personalizate în diverse feluri. Buddy Rush oferă 10 capitole diferite cu 92 de misiuni ale căror obiective trebuie îndeplinite. Jocul publicat de Team Sollmo cuantifică nu mai puțin de 2000 de obiecte ce pot fi câștigate, cumpărate sau pur și simplu colectate de către utilizator.

Buddy Rush ocupă 28MB, este compatibil cu Android 2.0.1 sau cu versiunile mai noi și poate fi descărcat gratuit din Android Market.

Caracteristici principale:

– un mediu grafic 3D
– 15 personaje ale căror caracteristici și aptitudinii pot fi îmbunătățite permanent
– 10 capitole diferite și 92 de misiuni. Fiecare capitol este diferit prin coloana sonară, obiecte, monștri și mediu grafic.
– peste 2000 de obiecte ce pot fi colectate, cupărate sau pur și simplu culese în joc

To Top

Citește articolul precedent:
Primele informații despre Samsung SHV-E120L

Primele informații scurse pe internet despre terminalul SHV-E120L ne arată legăturile de sânge între LG și Samsung. Mai multe elemente...

Închide