stiri

JSCamp, cel mai mare eveniment de JavaScript din România, se apropie cu pași repezi

JSCamp România, eveniment dedicat web developerilor locali și internationali are loc anul acesta intre 1-3 iunie 2015, la Radisson Blu Hotel, Bucuresti. Evenimentul aduce nou în acest an un workshop interactiv „Mastering Broswer Devtools”, desfasurat in cursul a doua zile (1 iunie și 3 iunie).

Workshop-ul este sustinut de Remy Sharp, fondatorul si promoterul Full Frontal. Locurile in cadrul primului workshop au fost epuizate si la cererea participantilor Remy Sharp va sustine al doilea workshop pe 3 iunie. Cea de-a doua zi a evenimentului (2 iunie) va cupride patru sesiuni de conferinte intensive cu studii de caz, experiente internationale, web development, web audio si tehnologii open-web.

JSCamp România se adreseaza front-end developerilor, web designerilor și web anteprenorilor care vor sa aprofundeze cel mai popular limbaj de programare, JavaScript. Participantii vor descoperi ultimele tendinte in mobile front-end development, HTML5, aplicatii mobile si vor avea ocazia sa-i intalneasca pe cei mai buni specialaisti din domeniu.

Evenimentul se bucura de prezenta unor specialisti internationali recunoscuti in domeniul Java Script.

JSCamp, cel mai mare eveniment de JavaScript din România, se apropie cu pași repezi, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S6
Câștigă un BMW! Emag sărbătorește comanda cu numărul 10.000.000

sărbătorește comanda cu numărul 10.000.000 de la înființarea magazinului și derulează o campaniei cu prețuri reduse. Startul comenzilor a fost...

Închide