stiri

JSCamp, cel mai mare eveniment de JavaScript din România, se apropie cu pași repezi

JSCamp România, eveniment dedicat web developerilor locali și internationali are loc anul acesta intre 1-3 iunie 2015, la Radisson Blu Hotel, Bucuresti. Evenimentul aduce nou în acest an un workshop interactiv „Mastering Broswer Devtools”, desfasurat in cursul a doua zile (1 iunie și 3 iunie).

Workshop-ul este sustinut de Remy Sharp, fondatorul si promoterul Full Frontal. Locurile in cadrul primului workshop au fost epuizate si la cererea participantilor Remy Sharp va sustine al doilea workshop pe 3 iunie. Cea de-a doua zi a evenimentului (2 iunie) va cupride patru sesiuni de conferinte intensive cu studii de caz, experiente internationale, web development, web audio si tehnologii open-web.

JSCamp România se adreseaza front-end developerilor, web designerilor și web anteprenorilor care vor sa aprofundeze cel mai popular limbaj de programare, JavaScript. Participantii vor descoperi ultimele tendinte in mobile front-end development, HTML5, aplicatii mobile si vor avea ocazia sa-i intalneasca pe cei mai buni specialaisti din domeniu.

Evenimentul se bucura de prezenta unor specialisti internationali recunoscuti in domeniul Java Script.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S6
Câștigă un BMW! Emag sărbătorește comanda cu numărul 10.000.000

sărbătorește comanda cu numărul 10.000.000 de la înființarea magazinului și derulează o campaniei cu prețuri reduse. Startul comenzilor a fost...

Închide