stiri

Kaspersky Lab protejează telefonul TAG Heuer Link

Industria produselor de lux exploatează tot mai mult segmentul echipamentelor de ultimă generație. De cele mai multe ori, clienții plătesc sume uriașe pe produse proaste doar pentru că poartă o anumită denumire cunoscută.

Noul telefon TAG Heuer Link este un instrument banal de comunicare, asamblat în Franţa (probabil de Alcatel) şi echipat cu sistemul de operare Android, dezvoltat de Google. TAG Heuer nu fabrică chip-uri și nici nu are capacitate de a concepe un telefon însă, asemeni celor de la Evolio, pot comanda firmelor specializate ceea ce doresc. În lume sunt multe companii de „renume” incapabile să fabrice un simplu circuit electronic basculat bistabil, care pun denumiri cu notorietate pe telefoane și tablete mediocre.

Spre fericirea posesorilor de astfel de produse lucioase, Kaspersky Lab va veni cu o soluție antivirus pentru protejarea datelor stocate pe telefon. Soluţie de securitate este fiabilă şi uşor de utilizat, oferind un nivel ridicat de protecţie a datelor stocate în telefon.
TAG Heuer Link

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Dungeon Hunter III
Dungeon Hunter III în curând pe Android

Gameloft ne aduce în atenție jocul Dungeon Hunter III, ce va fi disponibil în curând pe platforma Android. După cum...

Închide