aplicatii

Kindle for Android, e-readerul din telefon

Kindle-for-Android

Trebuie să pui mâna pe un Kindle să-i percepi mai bine menirea, însă în contextul unui Android se poate citi și de pe Kindle for Android. Amazon tocmai și-a actualizat aplicația de lecturare. Versiunea 2.0 oferă access la vasta bibliotecă de ziare și reviste și intermediază achiziția materialelor dorite. Noutatea: Le poți stoca pe cardul microSD.

Prin intermediul aplicației poți căuta prin cele peste 750,000 de cărți. Pe măsură ce citești poți să îți actualizezi statusurile pe rețelele sociale dând lumii de știre despre progresul tău de culturalizare. Noua versiune Kindle for Android mărește imaginile la o apăsare dublă pe ecran și poate prelua adnotările făcute pe computer sau pe Kindle prin sincronizarea Whispersync. Prin urmare, poți continua lectura pe mobil fix din locul în care te-ai oprit pe Kindle.

Kindle for Android are nevoie de versiunea minimă Android 1.6 și se poate descărca prin Android Market. Amazon vine și cu o ofertă Verizon pentru Samsung Fascinate care are aplicația Kindle for Android preinstalată. Terminalul Android poate fi cumpărat de la 39.99 USD la pachet cu un serviciu Verizon Wireless.

Sursa: amazon.com.

DROID-by-Motorola_Kindle-HomeDROID-by-Motorola_Kindle-Store

To Top

Citește articolul precedent:
Ce este de fapt tableta Orange?

Orange a trâmbițat ieri o tabletă cu Android, însoțită de prea puțină documenție și absentând nemotivat de pe site. Pentru...

Închide