Kyocera Brigadier va fi acoperit cu ecran safir

| |

O marcă mai puțin cunoscută pe segmentul mobile va oferi utilizatorilor obișnuiți telefoane cu ecrane touchscreen acoperite cu safir. Japonezii de la Kyocera sunt cunoscuți în România datorită echipamentelor de printare, telefoane companiei fiind absente din magazinele locale. Cristalul de safir este considerat un produs de lux, chiar dacă este obținut în mod industrial prin sinteză. Safirul are duritate 9 pe scara Mohs și este obținut din alumină (Al2O3). Kyocera oferă aceste telefoane înaintea celor de la Apple care pregătesc acum noul iPhone 6.

Kyocera Brigadier cu ecran cu safir

Noul telefon Kyocera Brigadier va fi disponibil în Statele Unite ale Americii prin intermediul operatorului Verizon. Telefonul costă 400 de dolari la liber și 100 de dolari în condițiile în care este încheiat un abonament pe doi ani.

Kyocera Brigadier dispune de un ecran touchscreen cu diagonala de 4.5 inci și rezoluția 720p. Telefonul este motorizat de un chipset Qualcomm Snapdragon 400 la 1.4GHz și are 2GB de memorie RAM. Smartphoneul se încadrează în standardele IP68 și 810G (standarde militare). Telefonul rezistă la praf, șocuri, vibrații, temperaturi extreme, radiație solară și poate fi scufundat în apă.

Kyocera Brigadier

Kyocera Brigadier

Kyocera Brigadier va fi acoperit cu ecran safir, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!