stiri

Kyocera DuraForce Pro se vrea hibrid între GoPro și smartphone

Kyocera DuraForce Pro

Kyocera a anunțat un nou telefon cu Android ce profită de tradiția companiei în realizarea de produse solide, care să reziste unor solicitări dure. Acesta îndeplinește cerințele standardului IP68, producătorul declarând că poate fi scufundat în apă de până la 2 metri adâncime.

Kyocera DuraForce Pro beneficiază de o carcasă rezistentă la șocuri, sub care ascunde o cameră video destinată celor ce practică sportul. Senzorul camerei are o rezoluție de 13 megapixeli, un unghi larg de 135 de grade și propriul procesor de imagine. Utilizatorii de Kyocera DuraForce Pro vor putea realiza clipuri la rezoluție FullHD, iar dacă vor scăpa telefonul din mână nu va fi o problemă, odată ce carcasa solidă (foto) promite protecție adecvată. Modurile de filmare sunt și ele concepute pentru diverse sporturi, utilizatorul având la dispoziție opțiunile: mod acvatic, sport, slow-motion și time lapse.

Înainte de toate acestea, Kyocera DuraForce Pro este un smartphone cu procesor Qualcomm Snapdragon 617 și ecran IPS de 5 inci. Procesorul este format din opt nuclee, o parte dintre acestea fiind Cortex-A53. Memoria RAM oferă 2GB, în timp ce flashul de 32GB este destinat stocării de date.

Kyocera DuraForce Pro rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și va fi disponibil pentru început în Statele Unite ale Americii.

Kyocera DuraForce Pro

Kyocera DuraForce Pro

To Top

Citește articolul precedent:
MediaTek Helio X30
Noul cip MediaTek Helio X30 va echipa telefoanele de top

MediaTek a anunțat recent un cip ce are ca țintă telefoanele mobile foarte performante. Helio X30 este construit pe baza...

Închide