LAVA XOLO X900 cu procesor Intel și Android

| |

Primul telefon Intel cu procesor Atom și sistem de operare Android este gata să iasă pe piață.

LAVA XOLO X900 beneficiază de puterea unui procesor single-core Medfield Z2460 tactat la 1.6GHz. Ecranul cu diagonala de 4.03 inci se vrea o decizie înțeleaptă între telefoanele mult prea mari cu este Galaxy Nexus și cele prea mici cum ar fi iPhone 4.

Suntem încântaţi să anunţăm adăugarea unor capabilităţi noi smartphone-urilor noastre. Suntem în continuare concentraţi să oferim utilizatorilor de smartphone din întreaga lume terminale performante, ce integrează caracteristici noi de ultimă generaţie”, a declarat Paul Otellini, Preşedinte şi CEO al Intel în conferința de presă care prevestea lansarea noului terminal Android.

Inginerii Intel au experiență în crearea procesoarelor avansate însă managerii companiei nu au prevăzut creșterea enormă de care s-a bucurat segmentul telefoanelor și tabletelor cu Android.

XOLO X900 rulează fără dificultate sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread într-o variantă destul de apropiată de original.

Specificațiile principale ale aparatului le puteți vedea în imaginea de mai jos.
LAVA XOLO X900 specificații

LAVA XOLO X900

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!