stiri

Lenovo lansează cinci telefoane. Vezi care ți se potrivește!

Lenovo S860

Lenovo va aduce în România cinci telefoane noi pentru a-și completa portofoliul de produse. Evoluţiile recente ale pieţei locale au conturat câteva tendințe dominante în preferințele consumatorilor de telefoane inteligente: predomină modelele de dimensiuni medii (4-5 inci), ușor de folosit și în același timp suficient de mari pentru o experienţă multimedia fără compromis, susținută de camere foto din ce în ce mai performante.

Lenovo prezintă astăzi în Romania o selecție de telefoane care înglobează caracteristicile cele mai dorite de consumatori în prezent modelele: S860, S850, A859, A536 şi A328.

Lenovo S860

Lenovo S860 este un telefon dual-SIM cu ecran HD de 5.3 inci, carcasă metalică, o baterie greu de epuizat care asigură o incredibilă autonomie de până la trei zile.

S860 este destinat celor care îşi doresc un dispozitiv puternic, pe care se pot baza fără întrerupere, folosind la maximum viteza livrata de procesorul quad-core şi cei 2GB de RAM. Carcasa unibody oferă rezistenţă şi ascunde un acumulator de 4000 mAh prevăzut cu tehnologie OTG care permite încărcarea altor dispozitive digitale printr-un cablu USB. Prețul de pornire pentru acest aparat este de 1200 lei.

Lenovo S860

Lenovo S860

Lenovo S850

Lenovo S850 este destinat utilizatorilor care pun accesnt pe imaginea publică. Acesta este un telefon dual-SIM cu un finisaj distinctiv, prevăzut cu tehnologia necesară pentru a realiza şi a distribui fotografii.Carcasa realizată în totalitate din sticlă albă, roz sau bleu-marin și este de subțire și ușoară, iar în interiorul acesteia se găsește un procesor quad-core care afișează conținut HD pe ecranul de 5 inci, precum și imaginile capturate cu ajutorul camerei de 13MP din spate sau selfie-urile generate de camera de 5MP din față. Prețul noului S850 pornește de la 1100 lei.

Lenovo S850

Lenovo S850

Lenovo S859

Lenovo A859 este un smartphone cu ecran mare. Telefonul oferă o performanță având un ecran IPS HD de 5.0 inci, cu unghiuri de vizualizare ultra-largi de 178 grade pentru redare video. Cele două camere oferă tot ce este necesar pentru întâlnirile video cu prietenii din rețea și datorită procesorului quad-core care asigură puterea necesară. Lenovo S859 costă 850 lei.

Lenovo S859

Lenovo S859

Lenovo S536

Noul Lenovo A536 este un smartphone de 5.0 inci care înglobează cele mai noi aplicații Android pentru sistemul de operare KitKat 4.4. Prevăzut cu două camere foto, viteze mai mari de transfer, un procesor quad-core și spațiu pentru două carduri SIM, A536 este un telefon complet care aduce întreaga lume Android în palma utilizatorului, la un preț care începe de la 550 lei.

Lenovo S536

Lenovo S536

Lenovo S328

Lenovo A328 este un exemplu clasic al echilibrului dintre dimensiune, performanță și confort. Telefonul este prevăzut cu un ecran de 4.5 inci suficient de mic pentru a fi utilizat cu o singură mână și suficient de mare pentru o vizionare fără efort a conținutului multimedia. Are tot ce îi trebuie unui telefon de ultimă generație: un puternic procesor quad-core, conectivitate eficientă HSPA+, autonomie mare, o cameră de 5 MP și cea mai nouă versiune de Android (4.4 KitKat). Lenovo A328 este comercializat la prețul de 500 lei.

Lenovo S328

Lenovo S328

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Tab S
Conținut pentru copii cu funcția Kids Mode

Telefoanele și tabletele atrag copii ca un magnet. Curiozitate și dorința de cunoaștere îi împing pe cei mici să descopere...

Închide