stiri

Lenovo lanseaza tabletele IdeaPad K-1

Lenovo Thinkpad

Lenovo își completează portofoliul de tablete cu două noi modele ce rulează sistemul de operare Android, incluzând una destinată mediului corporatist. Cele două modele Android sunt bazate pe o platformă Nvidia Tegra 2, încadrându-se în plutonul format în jurul acestui SoC (system-on-chip). Pe lângă acestea, Lenovo prezintă și o tabletă cu Windos 7 și tehnologie Intel.Lenovo Thinkpad
Tableta IdeaPad K-1 are un preț de pornire de 449USD pentru varianta cu 16GB, rulează sistemul de operare Android 3.1 Honeycomb și este prima certificată pentru streaming-ul Netflix.
Modelul K-1 este livrat cu o mulțime de aplicații de unde nu lipsesc, bineînțeles, scurtăturile către serviciile de rețele sociale. Varianta cu 32GB, costă 499USD și va fi disponibilă în luna august.
Lenovo ideapad
Noile versiuni ThinkPad, ce vor fi disponibile, de asemenea, din luna august afișează un aer mai sobru, beneficiază de accesorii ce păstrează stilul tabletei și pot fi conectate cu alte dispozitive.
Tableta integrează porturi USB și sloturi pentru cardurile SD. Precomenzile vor fi contabilizate începând cu data de 20 iulie iar primele modele disponibile vor ajunge pe piață în săptămânile ce vor urma.

To Top

Citește articolul precedent:
Cisco Cius
Cisco deschide un magazin pentru tableta Cius

După ce a concediat mai multe mii de muncitori și au decis restructurarea unor fabrici pentru a face față crizei...

Închide