stiri

Lenovo prezintă tableta TAB3 pentru mediul profesional

Lenovo TAB3 10 Business

Lenovo prezintă TAB3 10 Business, o tabletă Android concepută pentru a fi utilizată în mediul profesional, precum și TAB3 7 și TAB3 8, primele serii de tablete Lenovo dedicate întregii familii.

 
Tableta oferă suport integral pentru Android For Work și dispune de o serie de opțiuni de securitate și criptare pentru a ajuta utilizatorii să-și mențină aceste dispozitive și datele legate de muncă într-un mediu sigur și securizat.

 
De asemenea, dispozitivul este preinstalat cu aplicațiile productive Android for Work, Google Play for Work, precum și Mod Kiosk, care le permite utilizatorilor să-și configureze TAB3 10 Business ca un pavilion interactiv.

 
Tableta îndeplinește așteptările utilizatorilor în materie de durabilitate întrucât poate face față uzurii unor medii de lucru dure, folosind tehnologia P2i pentru a atinge standardul IP52 pentru rezistență la praf și stropire și asigurând protecția ecranului prin panourile rezistente la zgârieturi Gorilla Glass 3.

 
Tabletele TAB3 10 Business sunt echipate cu software de criptare hardware și opțiuni de policy control și control la distanță.
Procesorul 1.3GHz Quad-core este modest însă se poate rula fără probleme aplicațiile de productivitate. Această suită este completată cu o gamă de funcții de conectivitate, inclusiv NFC, dual-band Wi-Fi, GSP și 4G (opțional).

 
Camera din spate de 8MP cu auto-focus a tabletei, precum și cea din față de 5MP cu focus fix oferă posibilitatea de a realiza fotografii de ocazie, fără prea mari pretenții.

 
Tableta TAB3 10 Business va fi comercializată la prețul de 199 USD și va fi disponbilă începând din luna iulie 2016; TAB3 7 va fi disponibilă la prețul de 119 USD începând din luna iunie 2016; iar TAB3 8 va fi disponibilă la prețul de 149 USD începând din luna iunie 2016, la toți partenerii autorizați Lenovo.

 

 

 

Lenovo TAB3 10 Business

Lenovo TAB3 10 Business

 

 

 

 

To Top

Citește articolul precedent:
Allview P8 Energy PRO
Allview aduce telefonul P8 Energy PRO la Mobile World Congress

Allview, compania românească specializată în comerțul cu telefoane mobile și tablete, a adus la Mobile World Congress 2016 un nou...

Închide