LG Class ar putea anunța un nou mid-range european

| |

LG a prezentat recent în Coreea de Sud un nou telefon ce poate fi încadrat în categoria mid-range, adică în categoria acelor dispozitive cu preț accesibil celor cu veniturii medii. LG Class are o diagonală de 5 inci și beneficiază de majoritatea cuceririlor tehnologice realizate de companiile coreeene în ultimii ani. Scheletul este metalic, de tip unibody, iar ecranul touchscreen este acoperit cu o sticlă curbată.

LG Class are la bază un chipset Snapdragon 410 de la Qualcomm la care se adaugă 2GB de memorie RAM. Cele patru nuclee de procesare Cortex-A53 sunt tactate la frecvența de 1.2 GHz. LG a mai montat pe telefon două camere video, cea principală având rezoluția de 13 megapixeli și o baterie de 2050mAh.

Utilizatorii care folosesc frecvent conexiunea de date vor avea la îndemână suportul 4G LTE și Wi-Fi.
Noul model va fi comercializat în Coreea de Sud la un preț de aproximativ 301 dolari. În Europa, telefonul ar putea ajunge sub o altă denumire, într-o formă ușor schimbată.

În România, oferta de telefoanele LG este dominată de modelele foarte ieftine, uzate moral. Cele câteva excepții din zona high-end nu fac decât să confirme caracteristicile pieței românești.

 LG Class

LG Class

LG Class ar putea anunța un nou mid-range european, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!