stiri

LG G3 LTE-A va fi distribuit cu Snapdragon 805

LG G3 Beat

Telefoanele LG G3 LTE-A vor fi dotate cu chipsetul Qualcomm Snapdragon 805. Primele exemplare de acest fel vor fi distribuite pe piața coreeană începând cu data de 25 iulie 2014. LG G3 cu modul de comunicații LTE-A Cat 6 are aceeași structură hardware ca varianta internațională dar un chip mai bun, în acest caz Snapdragon 805 cu 3GB de memorie RAM și grafică Adreno 420.

Coreenii manifestă un fel de patriotism și în acest domeniu, toate modelele de produse electronice distribuite pe plan local fiind mai puternice decât variantele internaționale. În unele cazuri distribuția produselor de top se face mai întâi în Coreea de Sud și mai apoi în restul lumii.

LG G3 Beat

LG G3 Beat

LG G3 LTE-A Cat 6 are capacitatea de a descărca date cu viteza de 225 Mbps grație modemului Qualcomm Gobi 9×35. Un alt telefon dotat cu acest modem este Samsung Galaxy S5 LTE-A însă și acest model este rezervat coreenilor.

O altă variantă LG G3 S este disponibilă acum la vânzare în Marea Britanie. Telefonul G3 S, cunoscut și ca LG G3 Beat, costă 378 de euro (299 lire sterline).

Vezi ofertele pentru telefoanele LG pe emag.ro
Vezi ofertele pentru telefoanele LG pe evomag.ro

To Top

Citește articolul precedent:
NVIDIA SHIELD
NVIDIA lansează tableta SHIELD

NVIDIA lansează tableta SHIELD și o nouă serie de produse asociate acesteia incluzând aici controller-ul wireless SHIELD. Creată și construită...

Închide