stiri

NVIDIA lansează tableta SHIELD

NVIDIA SHIELD

NVIDIA lansează tableta SHIELD și o nouă serie de produse asociate acesteia incluzând aici controller-ul wireless SHIELD. Creată și construită de NVIDIA, SHIELD este una dintre cele mai avansate tablete disponibile. Echipată cu cel mai performant procesor pentru dispozitive mobile, NVIDIA Tegra K1, cu 192 de nuclee, tableta dispune și de un pachet de software ce poate fi actualizat regulat.

SHIELD este singura tabletă construită în mod special pentru gameri si este echipată cu display luminos, full HD, de 8 inci și boxe frontale proiectate pentru a reda un sunet puternic. Opțional, tableta dispune de o husă ce protejează ecranul și poate fi folosită ca suport pentru a obține cel mai bun unghi de vizionare.

NVIDIA SHIELD

NVIDIA SHIELD

Pentru a transforma tableta în cea mai avansată mașinărie de gaming, NVIDIA a construit și un controller wireless care oferă precizia, latența scăzută și ergonomia de care gamerii au nevoie. Opțional, tableta dispune de un modul LTE, astfel încât utilizatorii să se bucure de jocurile preferate oriune s-ar afla.

Performanța tabletei este asigurată de procesorul pentru dispozitive mobile Tegra K1, dezvoltat pe arhitectura NVIDIA Kepler disponibilă pe cele mai avansate PC-uri de gaming.

Controller wireless SHIELD

Controller-ul wireless SHIELD este cel mai avansat dispozitiv de acest tip, permițându-le utilizatorilor să își îmbunătățească performanțele în jocuri. Pot fi conectate prin Wi-Fi direct până la patru controllere wireless, pentru sesiuni de gaming cu prietenii. Este primul controller de precizie creat pentru streaming de jocuri de PC sau Android. Acesta dispune de o mufă jack pentru suport audio stereo sau pentru discuții în timpul jocului, are un touch pad, control al volumului și un motor revoluționar pentru comenzi și căutări vocale.

Tableta SHIELD – jocuri de înaltă performanță

Tableta SHIELD oferă acces complet la plaftorma Google Play, de unde utilizatorii pot descărca sute de aplicații, inclusiv Netflix, Pandora și altele. Tableta SHIELD, cu memorie de 16 GB, respectiv 32 GB și slot pentru carduri MicroSD (de până la 128GB) este disponibilă în variantele Wi-Fi sau Wi-Fi + LTE, la prețuri începând cu 299 dolari. Controller-ul wireless SHIELD este disponibil pe piață la prețul de 59 dolari. Atât tableta, cât și cele două accesorii sunt disponibile pentru precomandă în Statele Unite, Canada și anumite țări europene. România nu se află încă pe această listă.

Specificații NVIDIA SHIELD

To Top

Citește articolul precedent:
Xiaomi Mi3
Xiaomi Mi 3 a primit 100.000 de precomenzi în India

Nu mai puțin de 100.000 de persoane din India au optat pentru noul telefon Xiaomi Mi 3. Producătorul chinez pare...

Închide