stiri

Xiaomi a prezentat Pad 5, o tabletă de 11 inchi, cu Android

Xiaomi Pad 5

Xiaomi a prezentat o tabletă cu Android ca în vremurile bune, semnalând faptul că încă mai e loc pentru astfel de dispozitive. Xiaomi Pad 5 este un produs versatil atât pentru serviciu sau pentru școală, cât și pentru experiențele premium de divertisment mobil.

Tableta are specificații care vor spori productivitatea. Se pot scana documente prin folosirea camerei de 13MP, care mai apoi pot fi trimise ușor către colegii de birou sau de clasă. Pentru o experiență naturală a scrisului, Xiaomi Smart Pen oferă 4096 de niveluri de sensibilitate la presiune și o rată de răspuns la atingere de 240Hz. De asemenea, Xiaomi Smart Pen include funcții utile, precum butoanele Smart Pen pentru notițe rapide, pentru capturi de ecran sau de trecere de la scris la șters și invers. De asemenea, utilizatorii vor fi gata oricând pentru video-conferințe prin intermediul camerei frontale de 8MP, care suportă video la calitate 1080p.

Tableta Xiaomi Pad 5 este dotată cu un display WQHD+ de 11 inchi (16:10 ) și o rată de refresh de 120Hz. Chiar și la sesiuni lungi de seriale, indiferent de conținutul redat, tehnologia True Display și modul Low Blue Light asigură o experiență de vizionare clară, sigură și confortabilă.

Pentru a asigura toate cerințele studiului, muncii, divertismentului și altor activități conexe, Xiaomi Pad 5 este echipat cu un procesor de mare performanță Qualcomm Snapdragon 860 construit pe 7nm, ce asigură viteze de până la 2.96GHz. Și pentru ca utilizatorii să rămână tot timpul conectați, Xiaomi Pad 5 este înglobează o baterie cu o capacitate de 8.720mAh.

Prețuri și disponibilitate

  • Xiaomi Pad 5 va fi disponibil în două variante hardware: 6GB+128GB și 6GB+256GB, dar și două variante de culoare: Cosmic Gray și Pearl White.
  • Prețul recomandat de vânzare pentru varianta 6GB+128GB este de 349 euro, respectiv 399 euro pentru varianta 6GB+256GB.
To Top

Citește articolul precedent:
Android 11
Android 12 ar putea debuta pe 4 octombrie

Conform informațiilor publicate pe siteul XDA-Developers, noua versiune a sistemului de operare Android va fi disponibilă începând cu data de...

Închide