stiri

LG Optimus 3D vine la Barcelona

LG a confirmat faptul că noul telefon inteligent Optimus 3D va fi prezentat în cadrul târgului WMC (Mobile World Congress) ce se va desfășura începând cu data de 14 februarie în orașul Barcelona. Terminalul dispune de un display autostereoscopic ce permite vizionarea imaginilor 3D fără a purta ochelari. Lipsa conținutului 3D pentru telefoanele mobile nu pare a fi un impediment pentru coreeni.

Optimus 3D dispune de două camere video simetrice ce pot capta fotografii 3D. Transferul conținutului multimedia 3D către un televizor cu diagonala mare se poate face fie prin ieșirea HDMI 1.4, fie prin DLNA. Printre celelalte specificații speculate de presă se numără posibilitatea de a integra platforma NVIDIA Tegra 2 și un ecran cu diagonala de 4.3 inci.

LG Optimus 3D va rula cel mai probabil sistemul de operare Android 2.2 Froyo iar pe parcurs va fi posibilă trecerea la Gingerbread. Până la primul eveniment important destinat exclusiv telefoanelor mobile mai sunt două săptâmâni în care vom afla o mulțime de informații interesante despre noile dispozitive ce vor domina magazinele specializate în acest an.

To Top

Citește articolul precedent:
Android spulbera concurenta

Intrat într-o lume dominată de o serie de sisteme de operare consacrate, cum ar fi Windows Mobile sau Symbian, micul...

Închide