stiri

LG va oferi updateuri timp de trei ani după încetarea producției

LG X300

LG Electronics a anunțat că va furniza timp de trei ani actualizări ale sistemului de operare Android pentru unele dintre telefoane sale. LG nu va mai produce telefoane mobile, însă are grija ca utilizatorii săi să-și mențină telefoane la zi pentru a evita eventuale neplăceri.

LG a prezentat o foaie de parcurs pentru actualele telefoane cu Android 11 și planurile pentru trecerea la Android 12 și Android 13.

Compania a dezvăluit prin site-ul coreean că mai multe dispozitive vor primi Android 11, deși nu a publicat o dată de lansare. Aceste dispozitive sunt V50, V50S, Q31, Q51, Q52, Q61, Q70, Q92 și Q9 One.

Telefoanele LG Wing, Velvet și Velvet LTE vor primi update-ul la Android 12 și la Android 13. Modelele LG V50s, LG G8, Q31, Q52, Q92 vor primi doar Android 12, fără să mai facă trecerea la Android 13.

În afară de telefoanele premium, LG oferă și actualizării ale telefoanelor sale mai accesibile. Anumite modele din 2020, precum LG Stylo și seria K, vor primi două actualizări ale sistemului de operare. Aceste actualizări depind și de calendarul Google și eventualele evenimente ce vor apărea pe parcurs.

To Top

Citește articolul precedent:
Nokia introduce un nou portofoliu de terminale sub deviza „Love it. Trust it. Keep it.”

Deținătorul licenței Nokia lansează în Europa șase telefoane noi cu Android, ce fac parte din trei categorii distincte. Seria X: Nokia...

Închide