stiri

LG Optimus One primeste in Romania updateul la Gingerbread

Românii care au în dotare un smartphone LG Optimus One pot face acum updateul la sistemul de operare Android 2.3.3 Gingerbread. Începând de sâmbătă, LG a început să livreze pachetele de date V20G.
Procesul de actualizare al sistemului de operare este automat, intervenția utilizatorului fiind minimă. Tot ce aveți de făcut este să conectați telefonul la calculator cu ajutorul unui cablu microUSB, să instalați aplicația LGMobile update și să urmați pași necesari descărcării, instalarii și actualizării sistemului de operare.

În prezența unei conexiuni la internet de viteză medie toată procedura durează undeva la 6 minute.

Android 2.3.3 Gingerbread aduce cu sine nu numai o interfață grafică ușor schimbată dar și o serie de funcții utile. Interfața grafică este acum mai ușor de utilizat, deși la prima vedere acest lucru nu se simte.
Tastatura virtuală are precizie mai mare, acuratețea intrărilor text fiind un lucru binevenit mai ales pentru cei care, din diverse motive, nu se pot concentra asupra ecranului. Gingerbread mai oferă utilizatorilor și mult doritul suport nativ pentru VoIP și SIP (Session Initiation Protocol). Odată cu acest update mai este posibilă rularea fișierelor WebM/VP8.

În România vânzările smartphone-urilor cu GPS incorporat au crescut cu 97%, conform reprezentanților Orange, utilizatorii dorind să profite din plin de hărțile Google Maps dar și de software-ul care le transformă terminalul într-un dispozitiv de navigație, cum ar fi iGO pentru Android.

Vezi preturile pentru modelele Optimus One si lista accesoriilor compatibile.

To Top

Citește articolul precedent:
Tabletele Android au un nou rege

Tabletele echipate cu sistemul de operare Android au un nou rege. Conform celor de la Digitimes, compania ASUS a livrat...

Închide