stiri

Tabletele Android au un nou rege

Tabletele echipate cu sistemul de operare Android au un nou rege. Conform celor de la Digitimes, compania ASUS a livrat circa 400.000 de tablete în prima parte a anului, Eee Pad Transformer devenind cel mai bine vândut model, după iPad-ul celor de la Apple. Pe lângă performanțele tabletei, prețul de 399 de dolari a contribuit definitoriu la succesul acestui model.

Bineînțeles, taiwanezii nu s-au culcat pe laurii victoriei și pregătesc deja următoarea generație Eee Pad Transformer, ce a re la bază un chip NVIDIA Tegra 3. Cu această ocazie, Asus devine cel mai important client pentru NVIDIA Tegra, cu peste 2.5 milioane de chipuri cumpărate anual, compania având acces la cele mai mici prețuri.

Noul Transformer va rula viitorul sistem de operare Ice Cream Sandwich, fiind totodată mult mai puternic decât actuala generație. Următoarea generație ASUS Eee Pad Transformer ar putea fi pe piață din toamna acestui an.

Eee Station (tastatura pentru Transformer) a sosit si ea in Romania. Verifica pretul acum!

Asus Eee Pad Transformer TF101
ASUS Transformer

Tabletele Android au un nou rege, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Archos 35 Home Connect
Smartphone Archos pentru acasa

Archos surprinde piața cu un echipament ce oferă caracteristicile unui smartphone dar poate să profite în același timp și de...

Închide