stiri

Samsung lansează Galaxy Tab Active, o tabletă pentru afaceri

Samsung Galaxy Tab Active

Samsung a prezentat Galaxy Tab Active, prima tabletă creată special pentru mediul de afaceri. Galaxy Tab Active oferă funcții de business complete, bazate pe performanță, durabilitate și protecție. Datorită carcasei antișoc, dispozitivul poate rezista la căzături de la 1,2 metri. De asemenea, deține certificarea IP67 care garantează rezistență la apă și praf. De exemplu, un vânzător de mașini se poate întâlni cu potențialii cumpărători oriunde, fără să îi fie frică de faptul că tableta va cădea pe jos, se va uda sau va fi expusă prea mult căldurii.

Camera de 3,1MP cu Auto Focus le permite utilizatorilor să scaneze cu ușurință coduri de bare, iar tehnologia NFC îi poate ajuta pe aceștia să fie mai productivi, în timp ce managerii de logistică pot folosi Galaxy Tab Active pentru o conexiune perfectă cu angajații aflați în deplasare. Utilizată continuu, Galaxy Tab Active, are o autonomie a bateriei de 8-10 ore. Bateria detașabilă oferă utilizatorului posibilitatea de a o înlocui oricând este necesar, iar pinul POGO integrat previne deteriorarea conectorului micro-USB.

Samsung Galaxy Tab Active

Samsung Galaxy Tab Active

Samsung Galaxy Tab Active este protejată de Samsung KNOX, soluția completă de securitate, care menține datele și aplicațiile în siguranță, într-un mod unic și profesionist, fără costuri suplimentare.

Samsung Galaxy Tab Active vine cu o varietate de opțiuni de conectivitate: Wi-Fi sau Wi-Fi + LTE, disponibile în 16GB + MicroSD (până la 64GB). Acest dispozitiv este disponibil în culoarea Titanium Green și vine cu o carcasă protectoare și cu C-Pen.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Gear VR
Samsung Gear VR – ruda asiatică a tehnoligiei Oculus

Samsung a lansat o nouă generație de dispozitive mobile, Gear VR Innovator Edition, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a se transpune...

Închide