LG Spectrum – succesor pentru LG Revolution

| |

Reîmprospătarea seriilor de telefoane mobile este o condiție obligatorie pentru o corporație internațională ce dorește să țină trează atenția opiniei publice. LG Spectrum va fi cel mai probabil succesorul actualului LG Revolution și va aduce cu siguranță un suflu nou colecției coreene.

Telefonul încorporează un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon la 1.5GHz, un ecran HD cu diagonala de 4.5 inci și rezoluția de 1280×720 pixeli, cameră de 8 megapixeli, 1GB memorie RAM, 4GB de memorii flash, HDMI, LTE și multe altele. Asemeni celorlalte telefoane dotate cu chipset-uri de ultimă generație, LG Spectrum necesită un acumulator de mare putere. Telefonul va fi capabil să creeze un hotspot LTE cu 10 sloturi pentru alte dispozitive.

LG Spectrum rulează sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread și cu prima ocazie apărută va face trecerea la Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

LG Spectrum

LG Spectrum - succesor pentru LG Revolution, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

2 Comentarii pentru “LG Spectrum – succesor pentru LG Revolution”

  1. Si cand apare in Romania>? Sau a aparut deja si la ce pret?? Multumesc anticipat

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!