Lupta Instagram: #teamiPhone vs #teamAndroid

| |

Instagram înglobează plăcerea de a captura momente semnificative prin camera telefonului cu cea de le împărtăși prietenilor. Faci o poza, îi aplici un filtru și o publici în rețea. Nu este cu mult diferit de Flickr sau Tumblr, singura diferență cu adevărat semnificativă fiind faptul că este dedicat exclusiv dispozitivelor mobile.  Instagram a fost lansat recent și pentru Android, moment care a marcat şi începutul războiului online.

Utilizatorii de iPhone nu au primit deloc bine vestea. Până ieri, doar dispozitivele Apple aveau acces la rețeaua de socializare, ceea ce se pare că dădea utilizatorilor un sentiment de apartenență acestei grupări de oameni cu același statut social dictat de telefonul pe care-l dețin.

Războiul se poartă pe Twitter. Puteți urmări contul creat de Phandroid.com special pentru a reposta tweet-urile cu această temă și puteți vedea și mai jos o listă cu câteva tweet-uri atent culese și publicate tot pe Phandroid.com. Ce părere aveți?

iPhone vsAndroid pe Instagram

iPhone vsAndroid pe Instagram

Lupta Instagram: #teamiPhone vs #teamAndroid, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!