stiri

Mai multe detalii despre tableta Motorola cu Android 3.0

Viitoarea tabletă Motorola ce va rula sistemul de operare Android 3.0 (Honeycomb) a atras din nou atenția presei IT printr-o serie de detalii și imaginii ce s-au scurs pe internet.
Vorbim de aceeași tabletă de 10.1 inci, prezentată de Andy Rubin în timpul unei emisiuni TV, dar și de câteva specificații noi incluzând o nouă bara de navigație. Pe spatele tabletei se poate observa o cameră video de 5 megapixeli și spațiul pentru un difuzor de dimensiuni apreciabile.

Tableta este construită în jurul unei platforme NVIDIA Tegra 2, servită de un procesor tactat la 1GHz și 512MB memorie RAM.

Ecranul LCD multi-touch are o rezoluție de 1280×800 pixeli, în condițiile în care diagonala este de numai 10.1 inci, în consecință imaginile afișate vor avea o doză ridicată de claritate. Datele sunt stocate pe o memorie flash internă de 32GB la care se poate adăuga un card de memorie.
Produsul este așteptat de publicul larg la CES 2011, expoziție ce își va deschide porțile în primele zile ale lunii ianuarie în orașul american Las Vegas.

To Top

Citește articolul precedent:
Noua interfata Android Market
Ce se va schimba în Android Market?

Android Market găzduiește în prezent peste 100.000 de aplicații pe care utilizatorii le pot downloada și instala în câteva clipe...

Închide