stiri

Meizu M5 a primit peste 4 milioane de precomenzi

Meizu M5

Meizu M5 a fost prezentat în China în urmă cu câteva zile și deja a înregistrat peste 4 milioane de precomenzi. Telefonul va fi distribuit pe piața chineză începând cu 7 noiembrie. Cifrele vehiculate pentru piața chineză sunt cu adevărat impresionante, oamenii de vânzări fiind atrași tot mai mult de acest „stomac uriaș” care pare să accepte orice fel de produs.

Meizu M2 dispune de un ecran de 5.2 inci cu rezoluția 720p, montat într-o carcasă de policarbonat. Telefonul va fi disponibil în două variante de memorie: 2GB RAM + 16GB ROM la prețul de 103 dolari și 3GB RAM + 32GB ROM la prețul de 133 dolari.

Telefoanele Meizu M2 rulează sistemul de operare YunOS și are sub carcasă un procesor MediaTek MT6750 la frecvența de 1.5GHz. Camera principală are rezoluția de 13 megapixeli, iar cea frontală oferă 5 megapixeli. Meizu mai oferă utilizatorilor un senzor de amprentă și o baterie de 3070mAh.

Companiile din Asia fac eforturi uriașe pentru a ieși puțin de sub tutela Google și a sistemului Android. YunOS este o distribuție de Linux pentru telefoane mobile derivată din Android Open Source Project.

Meizu M5

Meizu M5

To Top

Citește articolul precedent:
Huawei P9 lite
Huawei a livrat 100 milioane de telefoane în întreaga lume

Huawei a livrat peste 100 milioane de unități în întreaga lume, stabilind un nou record al vânzărilor de telefoane. Mai...

Închide