MeMO Pad FHD 10 LTE completează segmentul tabletelor high-end de la ASUS

| |

ASUS a prezentat versiunea cu LTE a tabletei MeMO Pad FHD 10, un model ce va fi comercializat pe piața europeană. Clipul oferă o mulțime de specificații, fiind mai degrabă o prezentare tehnică detaliată decât o reclamă la un produs IT.

ASUS MeMO Pad FHD 10 LTE păstrează același ecran IPS de 10 inci cu rezoluție WUXGA (1920×1200 pixeli) în timp ce restul structurii hardware pare neschimbată, exceptând modul pentru comunicații LTE. Camera principală are rezoluția de 5 megapixeli iar camera frontală, destinată comunicațiilor video, oferă 1.2 megapixeli. Utilizatorii se pot conecta la internet atât prin operatorii de date cât și prin modului Wi-Fi. Date fiind costurile abonamentelor, este foarte probabil ca aceasta din urmă să fie folosit destul de des.

ASUS MeMo Pad FHD 10 LTE

ASUS MeMo Pad FHD 10 LTE

Pentru a vedea pricipalele caracteristici ale tabletei ASUS MeMO Pad FHD 10 LTE vă invităm să urmăriți clipul de mai jos.

Prezentare video ASUS MeMO Pad FHD 10 LTE

MeMO Pad FHD 10 LTE completează segmentul tabletelor high-end de la ASUS, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!