stiri

Micromax Canvas 2.2 cu ecran de 5 inci

Micromax Canvas 2.2

Piețele asiatice se bucură de o ofertă diversificată de telefoane mobile, unele dintre acestea fiind interesante chiar și pentru europeni. India este o țară suprapopulată unde majoritatea locuitorilor trăiesc sub standardul european al sărăciei. Caracteristicile acestei țări au determinat companiile să construiască o ofertă diferită, adaptată veniturilor pe care le au localnicii.

Micromax a lansat în India un telefon cu diagonala de 5 inci și rezoluție qHD (960 x 540 pixeli) ce are un preț de vânzare de 201 dolari (683 lei). Canvas 2.2 A114 are la bază un chipset MediaTek MT6582M ce încorporează patru nuclee la 1.3GHz. Camera frontală dispune de o rezoluție de 2 megapixeli iar cea principală se poate lăuda cu un senzor de 8 megapixeli. Telefonul mai dispune de 1GB memorie RAM și 4GB memorie flash.

Canvas 2.2 A114 rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean. Telefonul ar putea fi oferit în mod gratuit de operatorii de telefonie mobilă dacă va fi asociat cu anumite planuri tarifare.

Micromax Canvas 2.2

Micromax Canvas 2.2

To Top

Citește articolul precedent:
Auto.ro
Tu știi câți bani toacă mașina ta?!

Aplicația Auto.ro are acum o nouă secțiune prin care puteți gestiona informațiile și plățile legate de automobilul personal. Utilizatorii își...

Închide