stiri

Mobilele ASUS vin cu interfață ZenUI

ASUS Zenfone 5

Sistemul de operare Android este completat de producătorii mari de telefoane mobile cu o interfață proprie menită să includă mai bine funcțiile proprii. Dacă Google se bucură de faptul că serviciile sale de distribuție a reclamelor ajung la un număr mare de utilizatori prin intermediul aplicațiilor, producătorii încearcă să atragă cumpărătorii prin software-ul adițional pe care îl oferă.

ZenUI este noua interfață, exclusivă ASUS, disponibilă pentru prima dată pe ZenFone și PadFone mini. ZenUI include funcțiile What’s Next și Do It Later, gândite pentru a simplifica sarcinile administrative zilnice, permițându-le utilizatorilor să fie mai productivi. What’s Next oferă în mod curent informațiile cele mai importante și utile posesorului cum ar fi: viitoarele întâlniri, noi mesaje și apelurile pierdute de la contactele VIP, starea vremii în următoarea destinație și multe altele – afișate în zona centrală a ecranului și în bara de notificări.

ASUS Zenfone 5

ASUS Zenfone 5 cu interfață ZenUI

Do It Later permite persoanelor să se concentreze pe sarcinile curente fără să uite de alte probleme importante care pot fi rezolvate mai târziu. Dacă utilizatorul scrie un email și primește un apel în același timp, o simplă apăsare de buton creează automat un memento pentru a suna mai târziu acea persoană. Utilizatorii pot salva articolele interesante, clipurile video de pe Youtube sau paginile web pentru fi accesate mai târziu. Fiecare memento și obiect salvat sunt colectate în aplicația Do It Later, având o scurtătură pentru o acțiune viitoare, cum ar fi un apel sau deschiderea unei pagini web.

Linia completă de dispozitive mobile ASUS, ce include două noi modele Fonepad 7 și seria ZenFone, este expusă la standul ASUS din cadrul Mobile World Congress, în zona 2M31 din pavilionul 2, Fira Gran Via, Barcelona. Standul poate fi vizitat în perioada 24–26 februarie între orele 9-20 și pe 27 februarie între orele 9–16.

To Top

Citește articolul precedent:
HTC Desire 610
HTC Desire 610 își face apariția în perioada MWC

HTC a lansat astăzi HTC Desire 610, un telefon cu ecran de 4,7 inci ce completează gama de mijloc a...

Închide