stiri

Mobility iData 95W suține activitatea industrială cu ajutorul Android

Mobility iData 95W

Telefoanele industriale sunt o prezență rară în magazinele românești, distribuția acestora fiind asigurată prin intermediul firmelor specializate. Smartphone-ul Mobility iData 95W este un telefon cu Android destinat colectării mobile de date, activități specifice depozitelor și magazinelor mari.

Smartphone-ul este dotat cu un procesor ARM Cortex A9 Dual Core la 1 GHz, ecran de 3,5 inci cu rezoluția de 640 x 960 pixeli și modulele clasicee de comunicații (Wi-Fi, GPS, suport 2G/3G). La acestea se adaugă anumite module specifice terminalelor industriale cum ar fi cititorul de coduri de bare 1D sau 2D Area Imager. Opțional se poate încorpora și un cititor/inscriptor RFID sau senzor IR.

Mobility iData 95W

Mobility iData 95W

Pentru dezvoltatori sunt disponibile unelte de dezvoltare tipice: Android SDK, JDK, Eclipse, împreună cu un SDK-ul propriu opțional. Totodată, pentru o utilizare optimă în contextul enterprise căruia îi sunt destinate, terminalele Mobility iData 95W vor avea pre-instalată aplicația iScan, dezvoltată pentru integrarea ușoară a cititoarelor de coduri de bare sau RFID încorporate.

Mobility iData 95W are o carcasă solidă, rezistentă la uzură și îndeplinește standardele de protecție din clasa IP65. Mobilul poate fi utilizat în activități precum retail, aprovizionare, distribuție, logistică, managementul depozitelor, aplicații guvernamentale și de utilitate publică.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S5 SM-G900F
Samsung Galaxy S5 – prima reclamă

Prima reclamă pentru Samsung Galaxy S5 vine cu sloganul "Amazing Things Happen". Reclama este publicată de Samsung Mobile USA și...

Închide