Monitoare Philips cu Android

| |

Philips prezintă un monitor cu ecran tactil și sistem de operare Android. Noul model este disponibil în două variante, de 21,5 inci şi 23 inci, și poate fi montat în centrele de informare sau în zonele publice, inclusiv școli.

Monitorul IPS Philips Smart All-In-One S221C4AFD are un ecran de 21,5 inci cu rezoluție FullHD. În interior se află un chipset Nvidia Tegra T33 cu patru nuclee de procesare la 1,6 GHz.

Dispunând de structura hardware a unei tablete, monitorul Philips poate accesa aplicațiile din Google Play inclusiv jocurile cele mai cunoscute.

Display-urile Smart All-In-One de la Philips dispun de 2 porturi USB la care se poate conecta orice dispozitiv cu USB – stick de memorie, cameră web, imprimantă şi smartphonei. Monitoarele mai dispun de wi-Fi, cameră web, 2GB RAM și 8GB memorie flash.

Monitorul Philips costă cât un monitor normal plus costul hardware-ului specific tabletelor. Modelul va fi disponibil din luna aprilie 2014 la prețul de 2000 lei, respectiv 2100 lei pentru varianta cu diagonala de 23 inci.

Philips Smart All-In-One S221C4AFD

Philips Smart All-In-One S221C4AFD

Monitoare Philips cu Android, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!