accesorii mobile

Monitoare Philips cu Android

Philips Smart All-In-One S221C4AFD

Philips prezintă un monitor cu ecran tactil și sistem de operare Android. Noul model este disponibil în două variante, de 21,5 inci şi 23 inci, și poate fi montat în centrele de informare sau în zonele publice, inclusiv școli.

Monitorul IPS Philips Smart All-In-One S221C4AFD are un ecran de 21,5 inci cu rezoluție FullHD. În interior se află un chipset Nvidia Tegra T33 cu patru nuclee de procesare la 1,6 GHz.

Dispunând de structura hardware a unei tablete, monitorul Philips poate accesa aplicațiile din Google Play inclusiv jocurile cele mai cunoscute.

Display-urile Smart All-In-One de la Philips dispun de 2 porturi USB la care se poate conecta orice dispozitiv cu USB – stick de memorie, cameră web, imprimantă şi smartphonei. Monitoarele mai dispun de wi-Fi, cameră web, 2GB RAM și 8GB memorie flash.

Monitorul Philips costă cât un monitor normal plus costul hardware-ului specific tabletelor. Modelul va fi disponibil din luna aprilie 2014 la prețul de 2000 lei, respectiv 2100 lei pentru varianta cu diagonala de 23 inci.

Philips Smart All-In-One S221C4AFD

Philips Smart All-In-One S221C4AFD

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS S1 LED Mobile
ASUS S1 LED Mobile – un proiector ceva mai mic ca o tabletă

Proiectoarele video au făcut un pas gigantic prin adoptarea surselor de iluminare cu LED-uri. ASUS face o demonstrație prin lansarea...

Închide