stiri

Monitor AOC pentru telefoane inteligente

AOC myPlay i2757Fm

Posesorii de telefoane inteligente nu trebuie să se limiteze la dimensiunile reduse ale ecranului. Conexiunile video pot transfera imaginea pe ecranul televizorului sau al unui monitor de dimensiuni mai mari.

Telefoanele cu Android au rezoluții ridicate iar afișarea acestora pe un ecran de dimensiuni mai mari nu pune probleme. Cu ajutorul conexiunii MHL (Mobile High-Definition Link), clipurile video şi jocurile de pe dispozitive mobile bazate pe Android se vor transfera pe un ecran de dimensiuni mari în câteva momente.

AOC myPlay i2757Fm

AOC myPlay i2757Fm

Monitorul myPlay i2757Fm afișează imaginile preluate de pe telefon direct pe ecranul IPS cu diagonala de 68.6cm (27″). Rezoluția mare a ecranului permite vizualizarea în bune condiții a fotografiilor, jocurilor sau a paginilor web deschise pe telefon. Monitorul poate furniza și energie electrică pentru reîncărcarea dispozitivelor mobile conectate la acesta. AOC myPlay i2757Fm oferă un port D-sub analogic, precum şi două porturi HDMI pentru transmiterea semnalelor audio digitale şi video cu rezoluţie înaltă.

Tehnologia IPS (comutare în plan paralel) oferă unghiuri de vizualizare largă (până la 178° pe vertical/orizontal) și culori cât mai apropiate de realitate. Iluminarea cu LED-uri generează o luminozitate de 250 cd/m2 distribuită uniform. Combinat cu un contrast tipic de 1000:1 (contrast dinamic: 20.000.000:1) şi un timp de răspuns de numai 5 ms, monitorul i2757Fm oferă culori vii și luminoase chiar și atunci când sunt derulate scene rapide.

AOC myPlay i2757Fm este disponibil pe piața din România la prețul recomandat de 1414 lei.

AOC myPlay i2757Fm

AOC myPlay i2757Fm

To Top

Citește articolul precedent:
MG
More Games less money

Android este un mediu excelent pentru jocuri iar acest lucru este valorificat de telefoanele actuale cât și de consolele portabile....

Închide