Monitor ViewSonic cu Android

| |

ViewSonic a prezentat un monitor de 22 inci, cu rezoluție 1920×1080 full-HD, ce integrează un procesor bazat pe arhitectura ARM. VSD220, deși este un monitor pentru PC, rulează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, grație sistemului hardware intern cu procesor Texas Instruments OMAP 4.

Monitorul cu suprafață tactilă poate funcționa atât conectat la un PC cât și de sine stătător. Utilizatorul are la dispoziție browserul web, conexiunea la internet, Bluetooth și toate avantajele unui sistem cu Android.

ViewSonic VSD220 beneficiază de o certificare Google GMS, aplicațiile din Google Play pentru tablete fiind perfect compatibile cu acesta. Cei care vor să profite și mai mult de avantajele acestui produs pot instala un card microSD suplimentar sau pot transmite semnal video către un notebook sau către un televizor mai mare. Camera web de 1.2 megapixeli este destinată video-conferințelor și este un element esențial pentru comunicațiile actuale.

ViewSonic VSD220 costă 400 de dolari în Statele Unite ale Americii.

ViewSonic VSD220

ViewSonic VSD220

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!