stiri

Motoluxe și Defy Mini sunt noutățile Motorola pentru această primăvară

Noutățile pentru acestă primăvară vin să confirme (în general) zvonurile apărute pe final de an. Motorola Mobility, compania recent achiziționată de Google, a prezentat două telefoane noi echipate cu sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread.

Motoluxe este un smartphone cu touchscreen de 4 inci și cameră video de 8 megapixeli. Camera frontală cu rezoluție VGA completează dorințele utilizatorului în materie de comunicare.

Motorola DEFY MINI este smartphone-ul ideal pentru utilizatorii activi. Ecranul capacitiv cu diagonala de 3.2 inci este protejat cu sticlă Corning Gorilla iar camera principală are o rezoluție de 3 megapixeli.

Ambele modele vor fi expuse în perioada 10-13 ianuarie la târgul Consumer Electronics Show 2012 ce are loc în Las Vegas. Motorola Motoluxe și Motorola DEFY MINI vor fi disponibile în Europa și America Latină începând cu luna februarie.
To Top

Citește articolul precedent:
Acer Iconia Tab A200
O tabletă Acer cu preț atractiv

Acer, producătorul recunoscut la n ivel mondial pentru produsele sale cu preț abordabil, a anunțat disponibilitatea tabletei Iconia Tab A200,...

Închide