Motoluxe și Defy Mini sunt noutățile Motorola pentru această primăvară

| |

Noutățile pentru acestă primăvară vin să confirme (în general) zvonurile apărute pe final de an. Motorola Mobility, compania recent achiziționată de Google, a prezentat două telefoane noi echipate cu sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread.

Motoluxe este un smartphone cu touchscreen de 4 inci și cameră video de 8 megapixeli. Camera frontală cu rezoluție VGA completează dorințele utilizatorului în materie de comunicare.

Motorola DEFY MINI este smartphone-ul ideal pentru utilizatorii activi. Ecranul capacitiv cu diagonala de 3.2 inci este protejat cu sticlă Corning Gorilla iar camera principală are o rezoluție de 3 megapixeli.

Ambele modele vor fi expuse în perioada 10-13 ianuarie la târgul Consumer Electronics Show 2012 ce are loc în Las Vegas. Motorola Motoluxe și Motorola DEFY MINI vor fi disponibile în Europa și America Latină începând cu luna februarie.
Motoluxe și Defy Mini sunt noutățile Motorola pentru această primăvară, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!