Motorola i867 Ferrari pentru fanii din Brazilia

| |

Motorola și compania de telefonie Nextel oferă fanilor Ferrari un telefon tematic. Noul Motorola i867 Ferrari afișează vizibil însemnele companiei din Maranello, sursa de inspirație fiind chiar puternicul Ferrari 458. Dacă vă așteptați ca telefonul să fie la fel de rapid ca un automobil Ferrari s-ar putea să fiți dezamăgiți.

Motorola i867 Ferrari dispune de un ecran tactil cu diagonala de 3.1 inci, GPS, Wi-Fi, Bluetooth și o cameră de 3 megapixeli. Memoria internă este de 200MB însă poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD. Telefonul rulează sistemul de operare Android și are acces la aplicațiile din Google Play.

Telefonul costă 750 de dolari la liber și 395USD împreună cu un abonament pe perioadă determinată. Chiar dacă utilizatorul va avea în buzunar un telefon modest din punct de vedere al performanțelor se va putea lăuda prietenilor cu sigla celebrului producător de automobile sport.

Motorola i867 Ferrari

Motorola i867 Ferrari pentru fanii din Brazilia, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!