stiri

Motorola revizuieste cifrele de vanzari pentru Xoom

Motorola XOOM

Motorola a revizuit prognoza de vânzări pentru tableta Xoom, compania așteptându-se la mai puțin de 1.5 milioane de exemplare distribuite pentru întreg anul acesta. După ce au vândut numai 440.000 de tablete Xoom în primul trimestru din 2011, cifrele au început să scadă odată cu aglomerarea pieței.

Fiind o tabletă bazată pe platforma NVIDIA Tegra 2, Xoom nu a surprins prea mult publicul iar departamentele de distribuție ale companiei nu au reușit să intre pe toate piețele. Chiar dacă au fost cu un pas înaintea plutonului, Motorola nu a putut profita prea mult de piață din cauza prețului ridicat.

Ca să vă faceți o idee despre piața de tablete, vă prezentăm mai multe detalii și cifre de vânzări raportate la Apple iPad 2. ASUS Eee Pad Transformer se vinde deja în 400.000 de exemplare lunar, modelul cu 32GB fiind comercializat la eMag cu 2200 lei (inclusiv cu un router cadou), iar Xoom (similar) costă 2300 lei.

Motorola XOOM
Motorola XOOM

To Top

Citește articolul precedent:
Star Legends: The Blackstar Chronicles
Star Legends: The Blackstar Chronicles

Star Legends: The Blackstar Chronicles va ajunge cât de curând pe echipamentele dotate cu sistemul de operare Android. Primul nivel,...

Închide