#MWC2012: LG Optimus 4X face furori

| |


LG Optimus 4X face furori la Mobile World Congress în Barcelona. Detaliile tehnice pe care le-am menționat într-un articol anterior sunt și mai impresionante pe viu. Phandroid.com au făcut un video cu prima lor experiență cu LG Optimus 4X.

Elementele cheie sunt procesorul quad-core Tegra 3 și ecranul True HD IPS de 4.7 inci care oferă o experiență extraordinară. Puterea de procesare, împreună cu ecranul performant fac acest telefon unul foarte bun pentru gaming. Filmulețul de mai jos include și un scurt demo al modului în care LG Optimus 4X poate rula Backbreaker Football.

Phandroid apreciază și design-ul de primă clasă al lui Optimus 4X. Materialele sunt de calitate și oferă o senzație foarte plăcută la atingere. Dimensiunile dispozitivului sunt impresionante, mai ales dacă luăm în considerare ce ascunde smartphone-ul sub carcasă: memorie internă de 16GB, 1GB memorie RAM, o cameră principală de 8MP și una secundară de 1.3.

LG Optimus 4X este de departe cel mai interesant gadget prezentat de LG la Mobile World Congress.

LG Optimus 4X MWC 2012

#MWC2012: LG Optimus 4X face furori, 7.8 out of 10 based on 4 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (4 votes cast)

Comentează prin Facebook

Un comentariu pentru “#MWC2012: LG Optimus 4X face furori”

  1. Si totusi, ce aduce in plus? Eu inca astept contentul groundbreaking care va pune in evidenta procesoarele DUAL-core…
    Cele mai „technically advanced” jocuri si aplicatii de pe android ruleaza fara probleme pe Galaxy S 1!! Single core…chiar si Backbreaker Football…

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!