Navigația Google Maps disponibilă în Bulgaria

| |

Dacă românii pot folosi serviciul de navigație Google Maps din anul 2011, locuitorii din alte state mai au de așteptat. De regulă, marile corporații oferă produse și servicii într-un anumit stat numai dacă piața de acolo este suficient de mare pentru a genera venituri consistente.

Navigația Google Maps pentru Android este disponibilă de astăzi, 4 aprilie 2013, în alte 9 state: Gana, Kenya, Coasta de Fildeș, Senegal, Estonia, Bulgaria, Letonia, Lituania și Slovacia. Dacă țările africane ne interesează mai puțin, navigația Google Maps pentru Bulgaria ar putea să fie o opțiune pentru românii ce obișnuiesc să călătorească frecvent în țara vecină.

Posesorii de telefoane Android nu trebuie să aibă activată în mod obligatoriu o conexiune de date 3G, hărțile pot fi descărcate pentru zona care vă interesează și străzile pot fi văzute offline.

Prezentare video Navigația pe Google Maps

Google maps preview

Navigația Google Maps disponibilă în Bulgaria, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

2 Comentarii pentru “Navigația Google Maps disponibilă în Bulgaria”

  1. Navigatia nu functioneaza pe hartile offline din cate stiu eu.
    In alta ordine de idei, cum de bulgarii au streetview asa de bine dezvoltat fata de noi?

    • Da, ai dreptate, îți descarcă harta pe o zonă, poți vedea străzile dar nu poți folosi navigația. Bulgaria e mai bine cartografiată și imaginile din Streetview sunt mai bine puse la punct. Cum de sunt bulgarii peste noi? habar nu am!

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!