stiri

Nemții spun că Xiaomi că nu filtrează comunicarea și informațiile

Xiaomi Mi 10T Pro

Xiaomi Corporation a primit o comunicare din partea Biroului Federal German pentru Securitatea Tehnologiei Informației (BSI), pe 13 ianuarie 2022, care atestă încheierea auditului asupra produselor tip smartphone Xiaomi, cu accent pe Germania.

BSI a concluzionat că nu a identificat nicio anomalie care ar necesita investigații suplimentare sau alte măsuri. Mai exact, BSI nu a putut detecta niciun transfer sau filtrare a comunicării, așa cum era descris în raportul inițial (“Evaluarea de Cybersecurity pentru telefoane mobile bazate pe tehnologie 5G”, publicat de Autoritatea de Cybersecurity și Informare din Lituania (NCSC)).

Ca răspuns, purtătorul de cuvânt al Xiaomi a declarat: „Xiaomi este încântat că rezultatele investigației efectuate de Biroul Federal German pentru Securitatea Tehnologiei Informației (BSI), publicate ieri, confirmă angajamentul nostru de a ne desfășura activitatea în mod transparent, responsabil, având ca prioritate principală confidențialitatea și securitatea clienților noștri.

Această investigație dovedește faptul că respectăm toate legile UE și naționale privind confidențialitatea și securitatea datelor, precum și toate standardele UE care se aplică dispozitivelor mobile. Dialogul cu utilizatorii, autoritățile de reglementare și alte părți interesate, cum ar fi BSI, este binevenit pentru că suntem dedicați imbunătățirii și inovației constante.”

To Top

Citește articolul precedent:
OnePlus 10 Pro
OnePlus lansează în mod oficial telefonul OnePlus 10 Pro 5G

OnePlus a lansat oficial în China cel mai nou smartphone flagship al său – OnePlus 10 Pro. OnePlus 10 Pro...

Închide