Telefoanele Nokia cu Android vor ajunge în Germania

| |

Mobilcom-Debitel va aduce telefoanele Nokia cu Android vor ajunge în Germania. Informația afost dezvăluită publicului de Roland Quandt printr-o postare pe Twitter. Primul telefon Nokia cu Android care va ajunge în Germania va fi Nokia 6. Acesta va fi urmat de un telefon simplu, Nokia 150, disponbil deja în cea mai mare țară a Uniunii Europene.

Telefonul Nokia 6 este disponibil pentru moment în China, unde a înregistrat peste 1.4 milioane de precomenzi. Au existat zvonuri și despre o versiune în alb a telefonului, care nu au fost confirmate oficial.

După mariajul co-interesat și total nefericit dintre Microsoft și Nokia, finlandezii au înțeles că singura șansă de a salva această marcă e să ofere telefoane cu Android, cel mai răspândit sistem de operare pentru dispozitivele mobile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!