stiri

Telefon pentru bunica

Allview M9 Connect

Telefoanele pentru bătrâni păstrează un segment de piață destul de îngust din punct de vedere al unităților vândute, dar foarte important pentru persoanele de vârsta a treia.

Allview a lansat telefonul M9 Connect, un model foarte simplu, ușor de folosit, ce dispune de un buton SOS ce direcționează utilizatorul spre 5 numere de telefon de urgență.

”Este un telefon care se adresează îndeosebi seniorilor, care pot să apeleze ușor la cei dragi când se confruntă cu o situație de urgență prin butonul SOS. Chiar dacă părinții sau bunicii ne sunt departe, ne place tot timpul să-i știm în siguranță. Iar M9 Connect este un telefon gândit pentru adepții telefoanelor clasice și adaptat nevoilor acestora”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Butonul SOS poate fi configurat cu până la 5 numere de telefon ce pot fi apelate în cazul în care utilizatorul are nevoie de ajutorul celor dragi. În cazul în care primul număr apelat nu răspunde, apelul este transferat automat către al doilea număr. Procedura se repetă cu urmatoarele contacte de urgență, până când unul dintre ele raspunde. În timpul apelurilor telefonice se transmite automat către toate contactele apelate un sms cu coordonatele locației utilizatorului.

Allview M9 Connect

Allview M9 Connect

M9 Connect este un telefon Dual SIM ce oferă conectivitate 3G. Este echipat cu un acumulator de 1000mAh și oferă autonomie de durată: o încarcare completă va aduce 200 de minute de convorbire și pâna la 200 de ore în stand-by.

Telefonul M9 Connect este disponibil de astăzi, pe bază de precomandă, la prețul de 249 lei iar livrările vor începe din 6 februarie.

To Top

Citește articolul precedent:
Huawei Mate 9
Huawei Mate 9 este disponibil oficial în România

Huawei Mate 9, cel mai performant dispozitiv mobil al chinezilor, va fi disponibil în magazinele din România, la două luni...

Închide