Huawei Mate 9 este disponibil oficial în România

| |

Huawei Mate 9, cel mai performant dispozitiv mobil al chinezilor, va fi disponibil în magazinele din România, la două luni de la lansarea globală.

Telefonul afișează un ecran Full HD, cu diagonala de 5,9 inci. Chipsetul Kirin 960 este primul din lume care integrează un CPU octa-core ARM Cortex-A73/A53 și un GPU Mali G71.

Huawei Mate 9

Huawei Mate 9

Mate 9 integrează a doua generație a sistemului dual – camera, proiectat în colaboare cu brand-ul Leica. Huawei și Leica Camera au continuat să lucreze și să rafineze performanța optică a modulului Cameră foto, care include acum un senzor RGB de 12MP cu o diafragmă de f2.2, un senzor monocrom de 20MP cu o apertură de f2.2, și numeroși algoritmi de imagine îmbunătățiți care lucrează în tandem.

Huawei nu trece cu vederea problemele avute de cei de la Samsung, cu bateriile de la Note 7 și ne promite o baterie sigură cu o protecție de 5 straturi Super Safe, care oferă monitorizarea în timp real a tensiunii, a curentului și a temperaturii, pentru a elimina pericolele privind siguranța utilizatorilor și pentru a proteja bateria. Tehnologia SuperCharge asigură utilizarea smartphone-ului pe parcursul unei zile întregi, cu o încărcare de doar 20 de minute.

Vezi ofertele pentru Huawei Mate 9!

Românii vor putea cumpăra Huawei Mate 9 în varianta de culoare Space Gray, la un preț recomandat de 2999 Lei.

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!