stiri

nJoy oferă tableta Pontus 7 cu cip Intel SoFIA

nJoy Pontus 7

nJoy va oferi consumatorilor români tableta Pontus 7 cu cip Intel SoFIA. Compania timișoreană alege să importe un produs motorizat de unul dintre cele mai performante cipuri Intel, apreciat pentru eficiența și stabilitatea sa. Tableta are o greutate de numai 276 grame, eficiența cipului spunându-și cuvântul în alegerea bateriei interne de 2500mAh.

Tableta Pontus 7 este echipată cu un ecran de 7 inci, două camere foto, conector USB 2.0, GPS și modem 3G. Volumul de stocare poate fi extins prin inserarea unui card de memorie microSD.

“Tableta Pontus 7 reprezintă primul pas în dezvoltarea gamei de tablete nJoy cu procesorul Intel, urmând ca până în trimestrul 4 să lansăm alte 2 modele” a declarant Adorian Demeter Manager nJoy.

Pontus 7 rulează sistemul de operare Android 5.1.1 Lollipop, oferind acces în magazinul Play. Tableta va putea fi găsită în magazinele din România la un preț de aproximativ 400 lei.

nJoy Pontus 7

nJoy Pontus 7

To Top

Citește articolul precedent:
Nokia 230
Nokia 230 atacă piața low-cost

Un telefon ieftin, accesibil claselor sociale cu cele mai mici venituri, nu ar trebui să constituie un subiect de interes...

Închide