stiri

nJoy prezintă tablete cu cip Intel SoFia

nJoy Maya8

Timișorenii de la nJoy nu stau pe loc și aduc pe piață noi tablete echipate de acestă dată cu chipsetul Intel SoFia. Sub numele de proiect Pontus (7 „) și Pallas (8”), nJoy lansează 2 noi modele de tablete 3G ce au la baza noul SoC Intel SoFia, cu promisiunea de a avea o a 3-a (10,1″) gata (de importat) în trimestrul 4 al acestui an. Atât tableta Pontus cât și Pallas rulează pe sistemul de operare Android 5.1.1 Lollipop, cea mai recentă versiune Google cu performanta si stabilitate îmbunatățite.

În România sunt mai mulți importatori de electronice cu marcă proprie. Aceștia au reușit să-și rezerve un mic procent din piață, profitând de numărul mare de cumpărători ce doresc produse ieftine. Mai mult, companiile românești vând aceste produse și în țările vecine, ceea ce e un lucru extraordinar pentru economia nostră, în condițiile în care electronica românească e „sublimă și lipsește cu desăvârșire”.

nJoy Maya8

nJoy Maya8

To Top

Citește articolul precedent:
Qualcomm
Qualcomm ar putea lansa viitorul chipset Snapdragon 820 pe 11 August

Qualcomm a publicat primele informații despre Snapdragon 820 în luna martie însă specificațiile erau destul de vagi. Momentul lansării noului...

Închide