Noi abonamente Cosmote pentru vacanta

Abonamente Cosmote

Cosmote lansează, începând de mâine, 15 iulie, un nou portofoliu de abonamente pentru utilizatorii de voce şi date. Alături de aceste abonamente vor fi disponibile și o serie de telefoane Android, de la Cosmote Move la Samsung Galaxy S II.

Pentru a îmbunătăţi experienţa vacanţei de vară, COSMOTE România lansează un nou portofoliu de planuri tarifare pentru voce şi date mobile, creat pentru a satisface chiar şi cele mai exigente gusturi, încurajând clienţii să se relaxeze şi să se bucure de comunicare. Noile oferte acoperă orice nevoie de comunicare, de la voce la apeluri video, de la SMS la MMS sau date, de la XS la XXL, demonstrând că simplitatea este cea mai nouă modă. Noul portofoliu oferă cel mai cuprinzător pachet de comunicare la preţul corect şi conexiunea de date cu cel mai mare volum de trafic inclus din piaţă”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer, COSMOTE România.

COSMOTE România introduce şase noi planuri tarifare pentru serviciul de internet 3G, oferind clienţilor cel mai bun raport calitate-preţ de pe piaţă pentru soluţiile de date mobile ce includ până la 150 GB/lună de trafic la viteze de până la 21.6 Mbps pentru abonamentul XXL, disponibil la preţul de 30 de euro pe lună (TVA inclus).

Clienţii COSMOTE care semnează contracte noi sau îşi reînnoiesc abonamentele pot alege oricare dintre computerele portabile disponibile în portofoliu. Mai mult, noul portofoliu de date este disponibil şi împreună cu un nou computer portabil: Asus K52N. Acesta oferă o experienţă multimedia captivantă cu ajutorul ecranului de 15,6 inci, 16:9, cu AMD P320, procesor UMA şi placă video ATI Radeon HD 4200. Laptopul are un hard disc SATA de 500GB, cameră web de 0.3 MPx şi conectivitate WiFi 802.11, fiind disponibil cu sistem de operare preinstalat Windows 7 Home Premium. În plus, la achiziţia laptopului Asus K52N, clienţii primesc un mouse Microsoft.

Abonamente Cosmote

To Top

Citește articolul precedent:
PayPal NFC
PayPal a prezentat plata prin NFC

PayPal a prezentat noul lor sistem de plăți prin NFC (Near Field Communication) în cadrul evenimentului MobileBeat 2011, utilizând două...

Închide