Noi oferte Android de la Orange

Compania de telefonie mobilă Orange România aduce în oferta sa o nouă serie de smartphone-uri. Seria de terminale include modele recent lansate pe plan mondial dar și echipamente entry-level destinate unei clientele mai puțin pretențioase. De remarcat sunt modelele: LG Optimus Black, Motorola Defy, Samsung Omnia 7, LG Optimus Me şi Sony Ericsson Cedar.

Motorola Defy este disponibil la un tarif începând de la 79 de euro, preţ valabil cu un abonament nou Panteră de minimum 20.84 de euro pe 2 ani şi cu opţiunea My Smartphone de 9.37 de euro sau My Smartphone Plus de 15 euro. Samsung Omnia 7 costă 399 de euro împreună cu orice abonament nou de minimum 12.5 de euro contractat pe 2 ani. Dacă sunteți dispuși să plătiți un abonament nou de minimum 12.5 de euro lunar timp de un an, Orange este gata să vă vândă telefoanele LG Optimus Me și Sony Ericsson Cedar la prețul de 119 euro, respectiv 45 euro.

To Top

Citește articolul precedent:
Prestigio prezinta tabletele MultiPad cu sistem de operare Android

Prestigio, o marcă recunoscută pe plan local pentru sistemele de navigație GPS, prezintă primele tablete echipate cu sistemul de operare...

Închide