stiri

Noi telefoane și phableturi Serioux

Serioux Whisper X2

Network One Distribution va importa sub brandul Serioux diverse telefoane și phablet-uri OEM. Modelele lansate astăzi sunt: phablet-ul Symbiosis X4 de 6 inci și smartphone-ul Whisper X2 de 5.8 inci.

Serioux Symbiosis X4 are un ecran IPS de 6 inci, cu rezoluție 1280 x 720 pixeli. Procesorul Quad Core cu frecvență de 1,2 GHz și memoria RAM de 1 GB DDR3 asigură puterea de calcul pentru aplicațiile uzuale. Symbiosis X4 dispune de două SIM-uri și rulează sistemul de operare Android 4.2. Phablet-ul dispune de conectivitate Wi-Fi și Bluetooth, iar modulul GPS integrat permite folosirea acestuia pentru navigare atât în mod pietonal, cât și pentru autoturism. Serioux Symbiosis X4 mai dispune un slot de card micro SD, ieșire micro USB și ieșire audio stereo 3,5 mm.

Serioux Whisper X2 este un smartphone dual-SIM cu ecran TFT de 5.8 inci, procesor dual-core la 1.2GHzși 512MB RAM. Serioux Whisper X2 dispune de un spațiu de stocare de 4GB, iar slotul micro SD permite extinderea acestuia până la 32 de GB.

Network One Distribution oferă serviciul de Pickup & Return și a extins garanția la 3 ani. Utilizatorii trebuie să-și păstreze cu grijă certificatele de garanție.

Serioux Whisper X2

Serioux Whisper X2

To Top

Citește articolul precedent:
ARM Cortex A57
ARM anunță procesoarele Cortex A17

Cererea tot mai mare din piața telefoanelor mobile determină compania ARM Holdings să dezvolte noi arhitecturi mai puternice și mai...

Închide