Nokia Normandy va fi primul telefon cu Android

| |

Deși pare greu de crezut, Nokia va prezenta luna aceasta primul telefon cu Android. Cunoscut drept Nokia Normandy, smartphone-ul va ieși la lumină odată cu expoziția Mobile World Congress, organizată luna aceasta în Barcelona.

Conform The Wall Street Journal, Nokia lucra deja la acest model în momentul achiziției de către Microsoft.
Telefonul, ce va ieși pe piață sub numele de Nokia X, va avea un preț accesibil, pe placul fanilor mărcii finlandeze. Nokia va înlocui legăturile către serviciile Google, chiar și pe cele către magazinul Play, și va introduce aplicații pentru serviciile furnizate de Microsoft așa cum procedează și Amazon.

Nucleul hardware al acestui model nu este confirmat oficial însă zvonurile vorbesc de un chipset dual-core Snapdragon 200, suport dual-SIM, ecran WVGA de 4 inci, 512 memorie RAM și 4GB de memorie internă. Este interesant de urmărit cum se va vinde acest dispozitiv Nokia cu Android și de estimat care ar fi fost șansele de redresare ale companiei dacă nu s-ar fi axat exclusiv pe Windows Phone.

Nokia Normandy

Nokia Normandy

Nokia Normandy va fi primul telefon cu Android, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!