stiri

Nokia revine pe piața telefoanelor mobile

Nokia 6

Nokia, o companie finlandeză ce a făcut istorie pe piața telefoanelor mobile, revine cu noi modele. Astăzi, licența Nokia pentru telefoane şi tablete este deținută de HMD Global, tot o companie finlandeză, aflată în orașul Espoo, pe aceeași stradă cu sediul central al Nokia.

Noile telefoane Nokia din 2017

Portofoliul global include trei produse: noul model Nokia 6 cu design premium, robust; Nokia 5, un smartphone care se potriveşte perfect în palma utilizatorului; şi Nokia 3, care oferă un preţ accesibil.

Toate smartphone-urile din noua gamă Nokia se bazează pe sistemul Android Nougat şi vor dispune de Google Assistant.
Evenimentul de lansare a fost marcat de revenirea unui dispozitiv clasic modernizat – celebrul model Nokia 3310, renăscut cu accente moderne din punct de vedere al designului.

Nokia 6

Nokia 6 oferă un ecran Full HD de 5,5 inci. Corpul monobloc al dispozitivului este croit din blocuri compacte de aluminiu. Amplificatorul audio inteligent cu difuzoare duale permite consumatorilor să asculte sunetele joase la un nivel mai bun, în timp ce soluţia Dolby Atmos completeză modulul audio. Disponibil în patru culori – Matte Black, Silver, Tempered Blue şi Copper – noul Nokia 6 se va vinde în magazine la un preţ mediu global de 229 euro.

Nokia 6

Nokia 6

Pe lângă modeluld e bază, există și Nokia 6 Arte Black Limited Edition. Acesta dispune de capacitate de stocare date de 64GB şi de 4GB de RAM și reuneşte cele mai bune caracteristici ale familiei Nokia 6, într-o carcasă negru metalizat şi se va vinde la un preţ global mediu de 299 euro.

Nokia 5

Nokia 5 a fost construit, cu precizie, din blocuri compacte de aluminiu pentru a se crea o carcasă care înconjoară ecranul laminat Corning Gorilla Glass IPS HD de 5,2 ţoli. Dotat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 430 şi procesorul grafic Qualcomm Adreno 505, Nokia 5 dispune de un hardware robust. Disponibil în patru culori, Matte Black, Silver, Tempered Blue şi Copper, telefonul Nokia 5 va fi vândut la preţul mediu global de 189 euro.

Nokia 5

Nokia 5

Nokia 3

Nokia 3 un nou smartphone accesibil, vândut sub marca finlandeză. Cu un cadru construit cu precizie dintr-o singură bucată de aluminiu, un ecran de 5 inci, laminat cu Corning Gorilla Glass şi dispunând de camere foto perfect integrate, cu deschidere largă, de 8MP (frontală şi principală), Nokia 3 se adresează maselor aflate în căutarea calității.

Nokia 3

Nokia 3

Disponibil în patru culori distincte, Silver White, Matte Black, Tempered Blue and Copper White, dispozitivul Nokia 3 se va vinde la un preţ global mediu de 139 euro.

Pe lângă cele trei telefoane a fost anunțat și Nokia 3310, o reinterpretare a celebrului telefon 3310, un model ce-și depășea vremurile, dar care nu avea fiabilitatea modelului Nokia 5110.

Nokia 3310

Nokia 3310

Actualul Nokia 3310 promite o durată de convorbire de 22 ore şi durată de viaţă a bateriei în mod stand-by de o lună de zile. Telefonul este disponibil în patru culori distincte – Warm Red şi Yellow, ambele metalizate, şi Dark Blue şi Grey, ambele mătuite. Nokia 3310 se va vinde la preţul mediu global de 49 euro.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S8
Primele imagini cu Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 este următorul telefon al coreenilor ce promite să stabilească noi standarde în industria mobile. Percepute ca cele...

Închide