stiri

Nokia va oferi din toamnă modelul Nokia 7.1 cu Android One

Nokia 7.1 cu Android One

Nokia, compania finlandeză care a preferat să piardă totul mergând pe cartea Microsoft, vrea să renască cu ajutorul sistemului de operare Android. Marca Nokia este licențiată acum către HMD Global și oferă telefoane și tablete echipate cu sistemul de operare care s-a dovedit superior altor modele de afaceri.

Nokia 7.1 – Android și un ecran de actualitate

Nokia nu mai înseamnă doar telefonul bunicii de la țară, ci un smartphone modern ce se poate confrunta oricând cu cele mai puternice modele Allview sau E-Boda.
Dar să vedem ce oferă Nokia 7.1 pentru a convinge clienții de viabilitatea mărcii.

Ecranul PureDisplay cu HDR10 al Nokia 7.1 are un contrast sporit (cu un raport dinamic al contrastului 1.000.000:1) și este mai clar, oferind detalii și culori vii și luminoase. Chiar dacă utilizatorul se află afară, unde lumina soarelui este puternică, sau într-o cameră slab luminată, ecranul Full HD+ 5,84” cu raport 19:9 va adapta automat luminozitatea și contrastul, în funcție de condițiile ambientale de iluminare.

Nokia 7.1 cu Android One

Nokia 7.1 cu Android One

Platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 636

Nokia 7.1 are la bază o platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 636 care permite un progres important în materie de performanță, fiind telefonul ideal pentru vizionarea cu ușurință a conținutului HDR. Portul USB Type-C încarcă 50% din baterie în decursul a 30 de minute, pentru a ține pasul chiar și cu cei mai activi utilizatori.
Optica ZEISS, disponibilă pe smartphone-ul Nokia 7.1, cu camera duală de 12MP/5MP și detecție în două faze permite autofocus rapid, de înaltă acuratețe, asigurând fotografii de calitate atât în condiții de luminozitate ridicată, cât și scăzută.

Noua interfață a camerei oferă utilizatorului posibilitatea de a controla balansul de alb, sensibilitatea (ISO), viteza obturatorului și expunerea, folosind modul Pro Camera. Camera frontală a Nokia 7.1, cu inteligență artificială (AI), introduce funcția de recunoaștere facială pentru a putea folosi filtre, măști și caractere animate 3D.
Nokia 7.1 se alătură portofoliului de smartphone-uri Nokia din familia Android One, oferind o experiență software de înaltă calitate, garantată de Google. Smartphone-urile Nokia cu Android One dispun de spațiu de stocare sporit și de autonomie extraordinară a bateriei, încă din prima zi. Mai mult, acestea beneficiază de cele mai recente inovații dezvoltate de Google în materie de inteligență artificială (AI).

Actualizări garantate pentru sistemul de operare

Nokia 7.1 va beneficia, timp de trei ani, de actualizări lunare de securitate și timp de doi ani de actualizări ale sistemului de operare, conform programului Android One. Mai mult, funcția Google Play Protect scanează toate aplicațiile din Magazinul Google Play și protejează terminalul de malware. Astfel, Nokia 7.1 devine unul dintre cele mai sigure și moderne telefoane disponibile pe piață, întrucât acesta va fi mereu actualizat datorită inovațiilor Google, precum Google Assistant sau Google Photos, cu spațiu nelimitat de stocare.
Nokia 7.1 este pregătit pentru actualizarea sistemului de operare la Android 9, care include caracteristici de inteligență artificială, menite să transforme terminalul în unul mai inteligent, mai rapid, care se adaptează utilizatorului. Funcția Adaptive Battery limitează folosirea bateriei de către aplicațiile rar folosite, iar funcția App Actions anticipează următoarele acțiuni ale utilizatorului. Aceste funcții îmbunătățesc considerabil funcționalitatea telefonului și experiența Android.

Nokia 7.1 în România

Nokia 7.1 este disponibil începând cu luna octombrie în România, în două culori: Gloss Midnight Blue și Gloss Steel, la prețul recomandat de 1699 lei.

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS ZenFone Max Pro (M1) ZB602KL
ASUS lansează în România telefonul ZenFone Max Pro (M1) cu baterie de 5000mAh

ASUS anunță disponibilitatea pe piața locală a noului telefon ZenFone Max Pro (M1), un model performant din seria ZenFone Max...

Închide