stiri

Notion Ink a inceput livrarile pentru tableta Adam

Dupa mai multe amânări, Notion Ink a anunțat că va începe livrările tabletelor Adam. Termenele de lansare, prelungite la nesfârșit, au adus neplăceri companiei ce a pierdut momentul oportun pentru a exploata această piață.

În momentul de față, după valul de produse prezentate la CES 2011, probabilitatea de a se bucura de venituri consistente de pe urma comercializării modelului Adam sunt destul de reduse. Producători importanți precum Apple, ASUS, Motorola și Samsung propun propriile variante de tablete, multe dintre ele la un preț mai mult decât satisfăcător.

Tableta Adam este disponibilă în 6 versiuni însă toate beneficiază de o platformă NVIDIA Tegra 2 și de sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread.

Ecranul cu diagonala de 10.1 inci (25.7 cm) și rezoluție 1024 × 600 pixeli afișează grafica fluidă generată de nucleele încorporate în chip-ul Tegra 2. Cel puțin pe hârtie, tableta celor de la Notion Ink este un model competitiv însă cel mai important aspect îl constituie percepția publicului asupra noului brand iar aici compania pierde în fața giganților IT ce investesc sume considerabile în activități de marketing.

To Top

Citește articolul precedent:
update flash dar NU pentru tegra 2
Update Flash 10.1.106.15

Actualizând playerul Flash de pe telefon am observat că update-ul 10.1.106.15 face referiri la telefoane cu NVIDIA Tegra 2, care...

Închide