stiri

Noua tabletă Nexus 7 se dezvăluie puțin câte puțin

ASUS Google Nexus 7 2

Noua tabletă Nexus 7 este pregătită pentru a lua cu asalt magazinele. Tableta este fabricată tot de ASUS însă beneficiază de cuceririle tehnologice ale ultimului an. Din informațiile scurse pe internet înainte de lansarea oficială aflăm că noul produs va purta eticheta ME571K_PR1_SKU2 și va fi disponibil în două versiuni cu 16 și 32GB memorie flash.

Chipsetul ales de Google pare a fi Qualcomm APQ8064 cu Snapdragon S4 Pro iar memoria RAM numără acum 2GB. Ecranul LCD cu diagonala de 7 inci dispune de o rezoluție 1920×1200, rezultând o densitate foarte mare ce va contribui decisiv la afișarea unor imagini de o claritate ireproșabilă. Camerele video sunt alese astfel încât să ofere performanțe medii fără a ridica prea mult prețul total. Camera frontală are o rezoluție de 1.2 megapixeli și este furnizată de LITEONMOBILE. Camera principală are un senzor de 5 megapixeli și provine de la Chicony.

Prezentare video pentru noul Nexus 7

Tableta Nexus 7 va fi probabil echipată cu sistemul de operare Android 4.3 însă informațiile oficiale le vom afla în cadrul viitorului eveniment de la San Francisco. Prețurile pentru noul Nexus 7 vor porni de la 230 de dolari.

ASUS Google Nexus 7 2

ASUS Google Nexus 7 2

To Top

Citește articolul precedent:
Sony Ericsson Xperia X10
Serviciile de date sunt esențiale pentru viața la oraș

Ericsson ne arată că există o legătură între gradul de satisfacție al locuitorilor de la oraș și serviciile de date...

Închide