stiri

Noua tabletă Samsung GALAXY Note 10.1 disponibilă în România

Samsung GALAXY Note 10.1

Samsung România anunță disponibilitatea locală a tabletei GALAXY Note 10.1, ediția 2014. Noul model este echipat cu un procesor Quad Core la 2,3 GHz (pentru varianta LTE) și 3GB memorie RAM. Ecranul WQXGA Super clear LCD (2560×1600 pixeli) cu diagonala de 10.1 inci completează arsenalul acestei tablete de top.

Dacă spațiul de stocare intern de 64GB se dovedește insuficient, utilizatorul mai are la dispoziție un slot pentru carduri microSD ce acceptă alți 64GB. Samsung oferă, de asemenea, și spațiu de stocare în mediul cloud.

Productivitatea în folosirea aplicațiilor este îmbunătățită cu ajutorul funcției Multi Window ce le permite utilizatorilor să ruleze aplicații în două ferestre în același timp. Totodată, ei pot folosi accesoriul S Pen pentru a partaja conținutul de la o fereastră la alta. Iar prin aplicația S Note, utilizatorii pot lua notițe scrise de mână și să le organizeze într-un carnețel virtual.

Samsung GALAXY Note 10.1

Samsung GALAXY Note 10.1 cu arhitectură ARM big.LITTLE

To Top

Citește articolul precedent:
Boston Dynamics
Google a cumpărat Boston Dynamics

Google a cumpărat compania Boston Dynamics, specializată în roboți avansați pentru industria militară. Boston Dynamics a dezvoltat mai mulți roboți...

Închide